Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος για την κούνια αν θες να Ροκάρεις!!!

Στην διάρκεια συναυλίας των  AC / DC 's και καθώς ακουγόταν το τραγούδι Thunderstruck στο Στάδιο Etihad Μελβούρνης το βράδυ του Σαββάτου, η Samantha Williamson από το Drouin, έγκυος 9 μηνών για  πρώτη φορά, ένοιωσε, πως ήρθε η ώρα να γεννήσει. Ωστόσο, η κα Williamson ήταν αποφασισμένη να αντέξει μέχρι το τέλος της συναυλία...

"Ούτε ακόμη και το μωρό δεν επρόκειτο να με σταματήσει από να δω τους AC / DC,'' είπε.

«Τους αγαπώ μέχρι θανάτου και εγώ δεν πρόκειται να χάσω την συναυλία τους για τίποτα.''

Ο σύντροφος της, Jason Mitchell, είπε ότι η συσπάσεις άρχισαν στις 8μ.μ. και συνέχισαν να επιδεινώνονται μέχρι το τέλος της συναυλίας περίπου στις 11μμ.
"Ρώτησα την Samantha, αν ένοιωθε καλά και με θολά μάτια μου είπε:

« Jason αυτό συμβαίνει πραγματικά; ».Την διαβεβαίωσα ήταν!''

Το ζεύγος έφυγε βιαστικά μέσα από το πλήθος του Σταδίου, και πήραν το αυτοκίνητό τους στις 11.30μ.μ , οδήγησαν από το γήπεδο, κατευθείαν στο Νοσοκομείο Gippsland στο Warrigal.

Έπειτα από την  αγωνιώδη  αναμονή του μικρού Jack Angus Τζέισον, έφθασε επιτέλους στον  στον κόσμο την Κυριακή 10.30 π.μ.

Η μητέρα και το μωρό είναι σε καλή κατάσταση και οι περήφανοι γονείς συμφωνούν σε ένα πράγμα: Angus θα είναι το επίσημο όνομα του μωρού.

Και οι δύο θα θυμούνται την συναυλία για το υπόλοιπο της ζωής τους.

"Ήταν τόσο εξαιρετική συναυλία. Και εμείς θα θυμόμαστε τον Angus Young να χορεύει σαν τρελός στη σκηνή, ενώ το μωρό Angus έδινε την δική του παράσταση εκτός σκηνή, ''είπε ο κ. Williamson.
Να τους ζησει!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!