Σημαντική πυραυλική δοκιμή από το Ιράν...

Μέσω της ιρανικής τηλεόρασης ανακοινώθηκε η επιτυχής δοκιμή του βαλλιστικού πυραύλου Sajiil-2, ο οποίος φέρεται να έχει βεληνεκές που υπερβαίνει τα 2.000 χιλιόμετρα, το βεληνεκές του πιο γνωστού ιρανικού βαλλιστικού πυραύλου, του Shahab. Είναι προφανές, ότι ο πύραυλος αυτός θέτει στο στόχαστρο των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων τόσο το Ισραήλ όσο και τις διάφορες αμερικανικές βάσεις στην περιοχή του Περσικού Κόλπου.


Η πυραυλική δοκιμή πραγματοποιήθηκε ενώ στις ΗΠΑ η Βουλή των Αντιπροσώπων υπερψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία την ανανέωση των κυρώσεων εναντίον του καθεστώτος της Τεχεράνης, με σκοπό να επιτευχθεί η ακύρωση του πυρηνικού προγράμματος – του στρατιωτικού σκέλους τουλάχιστον – της Τεχεράνης...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!