Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα torrents

Λίγους μήνες μετά την καταδίκη των υπευθύνων του Pirate Bay, οι οπαδοί των torrents βλέπουν άλλο ένα δημοφιλές site να μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών. Ολλανδικό δικαστήριο διέταξε πριν από λίγες μέρες την άμεση απόσυρση των παράνομων torrents από την ιστοσελίδα Mininova, με τους υπευθύνους της ιστοσελίδας να συμμορφώνονται άμεσα για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η σύσταση του Mininova προς τους χρήστες να αποφεύγουν τα παράνομα torrents δεν είναι αρκετή για να αποτρέψει την πειρατεία υλικού. Η ιστοσελίδα απέσυρε άμεσα τα torrents και κράτησε μόνο κάποια με τη σήμανση "Featured", τα οποία είναι νόμιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι του Mininova αναμένεται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ζητώντας την ακύρωση της πρωτόδικης απόφασης.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μία ακόμη νίκη των εταιρειών μουσικής και κινηματογραφικής παραγωγής απέναντι στην πειρατεία. Ωστόσο, όπως έχει δείξει η εμπειρία, τα torrent sites δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι και συνεχώς ξεφυτρώνουν νέες υπηρεσίες στην ιδιότυπη αυτή αγορά.

Πηγή:http://e-pcmag.gr/news/61875


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!