Χριστούγεννα χωρίς την πεθερά!!!

Θέλετε να κάνετε Χριστούγεννα χωρίς την πεθερά σας; Στείλτε την διακοπές στην Αγγλία. Και μάλιστα με έκπτωση. Να τα πάρουμε από την αρχή.Μια αλυσίδα ξενοδοχείων στη Βρετανία προσφέρθηκε σήμερα να συμβάλλει στη μείωση του στρες που προκαλούν οι γιορτές των Χριστουγέννων κάνοντας σημαντική έκπτωση σε όσους στείλουν για διακοπές την... πεθερά τους.

Είναι γνωστό ότι την περίοδο των Χριστουγέννων υπάρχει...πως να το πω, μια "πολεμική" διάθεση μέσα στο σπίτι με όλες αυτές τις ετοιμασίες με τα τραπέζια, τις ετοιμασίες για δείπνο και λοιπά. Ε, στείλτε την...διακοπές να ηρεμήσετε. Θα κάνετε και τον καλό γαμπρούλη.

Όσοι λοιπόν στείλουν την πεθερά τους διακοπές σε κάποιο από τα 194 ξενοδοχεία γνωστής αλυσίδας στη Βρετανία( άντε να το πω, Holiday Inn ή Holiday Inn Express), θα έχουν έκπτωση 25%. Η έκπτωση θα ισχύει για το διάστημα από τις 23 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Τι άλλο θα σκεφτούν! Που ξέρεις, μπορεί να της αρέσει εκεί...και να γλιτώσεις!

Πηγή:http://ymagblog.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!