Παρενέργειες από παρτίδα εμβολίου στον Καναδά

Ασυνήθιστος αριθμός "σοβαρών" αλλεργικών αντιδράσεων στο εμβόλιο για τη νέα γρίπη καταγράφηκε στον Καναδά, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Εκπρόσωπος της παρασκευάστριας εταιρείας δήλωσε ότι το θέμα ερευνάται και αφορά σε μια συγκεκριμενη παρτίδα 170.000 δόσεων που προοριζόταν μόνο για τον Καναδά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί από τις αρχές πόσα από τα εμβόλια αυτά χορηγήθηκαν, ούτε πόσα είναι τα σόβαρα κρούσματα, πάντως η εταιρεία συνέστησε στους γιατρούς να αποφύγουν εμβολιασμούς από τη συγκεκριμενη παρτίδα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διευκρίνισε ότι παρά τα περιστατικά αυτά, δεν αλλάζει τη σύστασή του για τον εμβολιασμό του  πληθυσμού σε μεγάλη κλίμακα, καθώς αυτός παραμένει το πιο αποτελεσματικό μέσο αντιμετώπισης του ιού.

Πηγή:http://www.megatv.com/articles.asp?catid=16725&subid=2&pubid=5173764


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!