ΤΟ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ ΤΟΥ...2012

Ολα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1970 όταν ο Ζεκάρια Σίτσιν έγραψε λογοτεχνικά βιβλία για τον αρχαίο πολιτισμό των Σουμέριων στα οποία ανέφερε ότι.... βρήκε και μετέφρασε σουμερικά κείμενα που αναφέρονται στον πλανήτη Νιμπίρου, ο οποίος πραγματοποιεί μια περιφορά γύρω από τον Ήλιο κάθε 3.600 χρόνια.

Ανέφερε επίσης ιστορίες για "αρχαίους αστροναύτες" που επισκέπτονταν τη Γη από έναν πολιτισμό εξωγήινων που ονομαζόταν Ανουνάκι. Αυτές οι ιστορίες μαζί με τις αφηγήσεις μέντιουμ για επαφή τους με εξωγήινους και ο συνδυασμός με το ημερολόγιο των Μάγιας έφτιαξαν το μεγαλύτερο καταστροφολογικό παραμύθι του καιρού μας.

Το αποτέλεσμα είναι κάποιοι επιτήδιοι να έχουν βγάλει εκατομμύρια εις βάρος των ευκολόπιστων και αφελών αφού για το 2012 ή με συναφή θέματα έχουν γραφτεί εκατοντάδες βιβλία που πωλούν εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν γυριστεί ταινίες.
Η πραγματικότητα σύμφωνα με τους επιστήμονες και όχι κάποιους ευφάνταστους συγγραφείς είναι ότι ο πλανήτης μας υπάρχει εδώ και περισσότερα από 4 δισ. χρόνια και καμία "κοσμογονική" αλλαγή ή καμία απειλή δεν προβλέπουν το 2012.
Από πού ξεκίνησε η πρόβλεψη ότι ο κόσμος θα καταστραφεί; Από τους ισχυρισμούς ότι ο Νιμπίρου, ένας υποθετικός πλανήτης τον οποίο ανακάλυψαν οι Σουμέριοι, κατευθύνεται πάνω στη Γη. Αυτή η καταστροφή είχε αρχικά προβλεφθεί για τον Μάιο του 2003, αλλά όταν δεν επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία μεταφέρθηκε για τον Δεκέμβριο του 2012. Έπειτα αυτές οι ιστορίες συνδέθηκαν με το τέλος του ενός από τους κύκλους του αρχαίου ημερολογίου των Μάγιας στο χειμερινό ηλιοστάσιο και έτσι προέκυψε η 21η Δεκεμβρίου 2012.
Οι επιστήμονες απαντούν και στις ποιο συχνές "θεωρίες" των "καταστροφολόγων"
Μπορεί να προκύψουν φαινόμενα όταν οι πλανήτες ευθυγραμμιστούν;
Δεν υπάρχουν πλανητικές ευθυγραμμίσεις τις επόμενες δεκαετίες, αλλά ακόμα και εάν συνέβαιναν οι επιπτώσεις στον πλανήτη μας θα ήταν αμελητέες. Κάθε Δεκέμβριο η Γη και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται με το κέντρο του γαλαξία μας, αλλά αυτό δεν μας έχει επηρεάσει ποτέ.
Κινδυνεύει η Γη να χτυπηθεί από μετεωρίτη το 2012; Στον πλανήτη μας πάντα προσκρούουν κομήτες και αστεροειδείς, αν και είναι σπάνιες οι μεγάλες συγκρούσεις. Η τελευταία μεγάλη σημειώθηκε πριν από 65 εκατ. χρόνια και οδήγησε στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Η ΝΑSΑ δεν έχει εντοπίσει απειλή από αστεροειδή τόσο μεγάλο όσο εκείνος. Δεν έχει προβλεφθεί τίποτα για το 2012.
Υπάρχει κίνδυνος από έντονες ηλιακές καταιγίδες που έχουν προβλεφθεί για το 2012; Η ηλιακή δραστηριότητα έχει έναν τακτικό κύκλο που διαρκεί 11 χρόνια. Στην κορύφωση του κύκλου αυτού, οι ηλιακές κηλίδες μπορεί να προκαλέσουν κάποιες διακοπές στις τηλεπικοινωνίες, αν και τώρα η τεχνολογία μπορεί να το αποτρέψει και αυτό. Η νέα κορύφωση του ηλιακού κύκλου θα σημειωθεί κάπου μεταξύ 2012 και 2014, δεν θεωρείται όμως ότι θα είναι διαφορετική από άλλες παλαιότερες.
Υπάρχει κάποιος πλανήτης που ονομάζεται Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ ή Έρις που προσεγγίζει τη Γη και μας απειλεί με καταστροφή; Ο Νιμπίρου και άλλες σχετικές ιστορίες είναι μια φάρσα των λογοτεχνών.Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη. Εάν υπήρχαν τέτοιοι πλανήτες και βρίσκονταν σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη το 2012, οι αστρονόμοι θα τους είχαν εντοπίσει και παρακολουθήσει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, ενώ πλέον θα ήταν ορατοί και με γυμνό μάτι. Προφανώς, δεν υπάρχουν. Η Έρις είναι πραγματική, αλλά είναι ένας πλανήτης νάνος παρόμοιος με τον Πλούτωνα ενώ το κοντινότερο σημείο που θα φθάσει με τη Γη είναι περίπου 6,5 δις χιλιόμετρα!!
Αναρτήθηκε από Protesilaos

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!