Ο Άγιος Βασίλης κινδυνεύει με μήνυση!

Στα δικαστήρια μπορεί να καταλήξει ένας μυστηριώδης Άγιος Βασίλης που φέτος, όπως και πέρσι αφήνει δώρα για τα παιδιά στο Πάρκο Πέμπρι στην Ουαλία.

Ο αποκαλούμενος “Άγιος Βασίλης των Δασών” τρυπώνει στο δάσος και τοποθετεί στα δέντρα μικροδωράκια για τα παιδιά. Λούτρινα ζωάκια, βιβλία και παιχνίδια κρέμονται από τα κλαδιά των δέντρων και περιμένουν τα πιτσιρίκια να τα ανακαλύψουν. Παρά όμως την γοητευτική κίνησή του, με την οποία ουσιαστικά αναζωπυρώνει τον μύθο του καλοκάγαθου γεροντάκου που μοιράζει δώρα στα παιδιά, ο άγνωστος κινδυνεύει να μηνυθεί επειδή -κατά τις αρχές- ρυπαίνει το δάσος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για απορρίμματα που δημιουργούνται από τα χαρτιά περιτυλίγματος που χρησιμοποιεί και τον καλούν να σταματήσει για να μην έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του πάρκου Ρόρι Ντίκινσον, ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα Mirror, πως ο συγκεκριμένος Άγιος Βασίλης γεμίζει σκουπίδια το πάρκο, αφού αρκετά από τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τα βιβλία που αφήνει καταστρέφονται από την κακοκαιρία και τελικά πάνε χαμένα. Έσπευσε ωστόσο να προσθέσει πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς, και πως ο “Άγιος” μπορεί να κάνει διαφορετικά την καλή του πράξη, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

Στο ίδιο πνεύμα υπάλληλοι του Πάρκου έλεγαν πως δεν έχουν κανέναν σκοπό να μοιάσουν με τον κακορίζικο Σκρουτζ , τον ήρωα του Ντίκενς, που απεχθανόταν τα Χριστούγεννα, απλά προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή, ώστε και τα παιδιά να χαρούν τα αναπάντεχα δωράκια τους και το δάσος να παραμείνει καθαρό.

Ο Αη Βασίλης των Δασών στόλισε πέρσι κρυφά τα έλατα του πάρκου με τουλάχιστον 600 δώρα και φέτος ακολουθεί παρόμοια τακτική. Φέτος, οι αρχές έχουν συλλέξει εκατοντάδες από τις “εκπλήξεις” του και τις έχουν δώσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.


Seleo.gr News


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!