Μπύρα μόνο για... σκύλους!

Αν οι φίλοι σας δεν ευκαιρούν και δεν θέλετε να το τσούξετε μόνοι, τότε μπορείτε να πιείτε μια μπύρα με τον σκύλο σας! Όχι, δεν ήπιαμε εμείς και μεθύσαμε... 


Η πρώτη μπύρα για σκύλους είναι γεγονός!

Η νέα μπύρα κατασκευάστηκε από ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας και αποτελείται από ένα ειδικό μείγμα εκχυλισμάτων κρέατος και βύνης.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μπορεί πλέον να απολαμβάνει την δική του lager - ασχέτως αν θα την συνοδεύει με πατατάκια ή ξηροκάρπια...
«Σκεφτήκαμε τους ανθρώπους που όταν κάθονται σε ένα μπαρ θα ήθελαν το σκυλί τους να κάνει παρέα μαζί τους πίνοντας μια μπύρα», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας και πρόσθεσε ότι πλέον υπάρχει η κατάλληλη μπύρα για τον καλύτερό μας φίλο!

Η μπύρα για τα συμπαθή τετράποδα δεν περιέχει αλκοόλ, ενώ οι παρασκευαστές της τονίζουν πως ο σκύλος μας μπορεί να πίνει ένα μπουκάλι την ημέρα.

Γαβ και... εβίβα δηλαδή!


star.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!