Καμήλα κουβαλάει… αυτοκίνητο!

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που τη στιγμή που πας να γελάσεις, το στομάχι σφίγγεται από την κακομεταχείριση που βλέπεις να υπόκειται ένα ζώο από… ανθρώπους.


Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μια καμήλα να την έχουν φορτώσει με ένα ολόκληρο αυτοκίνητο και να ανεβαίνει έναν ανηφορικό κιόλας δρόμο.

Το περιστατικό έγινε στο Πακιστάν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο στο Διαδίκτυο, αυτό που βλέπουμε είναι λαθρεμπόριο αυτοκινήτων από το Αφγανιστάν, όπου πωλούνται πολύ φθηνά, στο Πακιστάν, όπου συναρμολογούνται και μεταπωλούνται πολύ ακριβότερα.

                                                                           

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!