Το Wi-Fi σκοτώνει τα δένδρα;

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Wageningen υποστηρίζουν ότι το σύστημα ασύρματης δικτύωσης με το οποίο μπορεί να συνδέεται κάποιος στο Ιnternet σε εξωτερικούς χώρους (το γνωστό Wi-Fi) έχει σοβαρές παρενέργειες στην υγεία των δένδρων. 

Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν τα δένδρα της πόλης Αlphen aan den Rijn στην Ολλανδία άρχισαν να αρρωσταίνουν ξαφνικά και να παρουσιάζουν ανεξήγητες ανωμαλίες και οι τοπικές αρχές ζήτησαν από ειδικούς να δουν τι συμβαίνει. Μελετώντας τα δένδρα της περιοχής επί τρεις μήνες οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπεύθυνη για την καταστροφή τους είναι η ακτινοβολία του Wi-Fi. Σύμφωνα με τους ερευνητές η ακτινοβολία του ασύρματου δικτύου καταστρέφει και τελικά σκοτώνει τα φύλλα των δένδρων, ενώ επίσης ανάλογη αρνητική επίδραση έχει η συγκεκριμένη ακτινοβολία και στα καλαμπόκια. Οι ερευνητές επισημαίνουν πάντως ότι θα πρέπει να γίνουν νέες έρευνες για να πιστοποιηθούν τα ευρήματά τους.

tovima.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!