Είναι κακό ο δικαστής να φοράει στρινγκ;

Φιλοδοξεί να γίνει αναπληρωτής δικαστής περιφερειακού δικαστηρίου στην Ελβετία αλλά -από την άλλη- δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει το χόμπι του: τις συναυλίες με το ροκ συγκρότημα Buaba Tyte Stone στο οποίο εμφανίζονται όλα τα μέλη του μόνο με στρινγκ!Ο λόγος για τον 48χρονο Ρόναλντ Λουτς, πατέρα, επιχειρηματία και μέλος του Συντηρητικού (!) Κόμματος της Ελβετίας, ο οποίος -σύμφωνα με δημοσίευμα της «EinSiedlerAnzeiger», τοπικής εφημερίδας της Ελβετίας- έβαλε στόχο να γίνει αναπληρωτής δικαστής!

Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο καθώς η αποκάλυψη της εφημερίδας πυροδότησε πολλές αντιδράσεις από την τοπική –και όχι μόνο- κοινωνία η οποία μάλλον θεωρεί ότι η συμμετοχή σε ροκ συγκρότημα με στρινγκ και το λειτούργημα του δικαστή δεν αποτελούν ιδανικό συνδυασμό!

Σαν να μην έφθανε αυτό, όμως, η εφημερίδα «αποκαλύπτει» και το περιεχόμενο των τραγουδιών της ροκ μπάντας τα οποία διαπραγματεύονται το ομαδικό σεξ, το αλκοόλ και την πορνεία. Επιπλέον, τονίζει ότι στις live εμφανίσεις τους τις οποίες παρακολουθούν περίπου 1.000 οπαδοί τους, τα μέλη του γκρουπ δε διστάζουν από το ασχοληθούν με μια πλαστική κούκλα μέχρι να ιππεύσουν ένα τεράστιο φουσκωτό πέος!

Ο Ρόναλντ Λουτς, πάντως, είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το χρίσμα του δικαστή της πόλης και -λογικά- θα εκλεγόταν δίχως δεύτερη σκέψη. Όλες αυτές οι αποκαλύψεις, όμως, έχουν προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στην πόλη Einsiedeln και μπορεί μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, που είναι οι εκλογές, να ανατραπεί η κατάσταση και να εμφανιστούν και άλλοι υποψήφιοι για να περισώσουν το γόητρο του λειτουργήματος αλλά και της μικρής πόλης της Ελβετίας. Διαφορετικά, ο «πόρνο-ρόκερ» -όπως τον αποκαλούν- θα γίνει «πόρνο-δικαστής»!
madata.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!