Ο Μπαράκ Ομπάμα... sex doll

Μπορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο κύμα “έρωτα” των Αμερικανών με τον Μπαράκ Ομπάμα να έχει περάσει, στην Κίνα όμως, εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο του... πόθου!

Κι αυτό είναι πέρα για πέρα κυριολεκτικό, αφού στο πλαίσιο του 8ου “Sex Culture Festival” στην Guangzhou της Αυστραλίας, ο Αμερικανός πρόεδρος “μεταμορφώθηκε” σε... κούκλο του sex, με σκούρο μπλε κοστούμι, κόκκινη γραβάτα.
Η κούκλα φωτογραφήθηκε από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα σε πλήθος άλλων πλαστικών “κοριτσιών”.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κίνα, όπου... τα αντικείμενα που φέρουν τη μορφή του, γίνονται αυτόματα best sellers.
H είσοδος στο festival επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους και ήδη, σύμφωνα με αξιωματούχο της περιοχής, έχουν κοπεί δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια.
“Δε γνωρίζουμε ποιος είναι ο κατασκευαστής του”, είπε ο ίδιος.
Πάντως, η εικόνα του Ομπάμα ως sex doll κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου, που δεν μπορούσε να επισκεφθεί την Guangzhou και αρκέστηκε στο να δει τον “κούκλο” Αμερικανό πρόεδρο στο διαδίκτυο.
“Πώς είναι δυνατόν;”, αναρωτήθηκε κάποιος στο forum Netease... όχι γιατί ένιωσε προσβολή για την κατασκευή της κούκλας αυτής καθ' εαυτήν, αλλά για την τοποθέτησή της μεταξύ πολλών άλλων... φτηνών και κακοφτιαγμένων.
“Γιατί δεν έχει καμία με τον Mao Tse-tung”, αναρωτήθηκε ένας άλλος.
Περί ορέξεως...
Πηγή:cosmo.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!