Σεξομανής έκανε άνω κάτω τα Τρίκαλα

Έψαχνε να βρει γυναίκα για να κάνει έρωτα μαζί της και μάλιστα στο κέντρο της πόλης.

Η σεξουαλική πείνα «θόλωσε» το μυαλό ενός άγνωστου νεαρού άνδρα, με αποτέλεσμα να αναστατώσει το κέντρο των Τρικάλων χτυπώντας τα κουδούνια των πολυκατοικιών ψάχνοντας να βρει κάποια γυναίκα πρόθυμη να του δοθεί ερωτικά!
Ο άγνωστος, που πρέπει να είχε περιέλθει στα έσχατα επίπεδα απόγνωσης, αναζητούσε γυναικεία ονόματα στα κουδούνια και τα χτυπούσε ρωτώντας με μπόλικο θράσος όποιαν απαντούσε στο θυροτηλέφωνο αν ήθελε να έχει ερωτική επαφή μαζί του! Δυο από τις γυναίκες που άκουσαν εμβρόντητες την πρωτοφανή πρότασή του, θορυβήθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αμέσως, σύμφωνα με το protothema.gr, έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων οι οποίοι πήραν κατάθεση από τις δύο γυναίκες, αλλά και από αρκετές άλλες που εμφανίστηκαν μόλις τους είδαν και βεβαίωσαν ότι και αυτών τα κουδούνια είχε χτυπήσει ο σεξομανής ο οποίος πάντως έσπευσε να εξαφανιστεί όταν εισέπραξε την απόρριψη και μάλλον θα αναζήτησε άλλους τρόπους να χορτάσει το πάθος που τον έκαιγε!
http://filoksenos.blogspot.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!