Είχαν ορμές και ...ορμή

Το πράγμα είχε παραγίνει έτσι το Συμβούλιο Υγείας της Αυστραλίας αποφάσισε να θεσπίσει κανόνες που θα σταματούν τις νοσοκόμες της χώρας από αυτό που αρκετές έκαναν μέχρι τώρα...

Στην Αυστραλία τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον 47 καταγγελίες έχουν γίνει σε νοσοκομεία της χώρας όπου ατίθασες και σεξουαλικά καυτές νοσοκόμες κατηγορούνται ότι φλερτάρουν ασθενείς.
Αυτή η προκλητική κατάσταση ανάγκασε το νεοσυσταθέν συμβούλιο Υγείας της Αυστραλίας να εκδώσει νέους κανόνες δεοντολογίας με τους οποίους απαγορεύεται ρητά το φλέρτ από το νοσηλευτικό προσωπικό.
Η παραβίαση των κανονισμών μπορεί... να καταλήξει στην οριστική απόλυση αναφέρει ο νέος κανονισμός. Επίσης απαγορεύονται βάσει του κώδικα τα σεξουαλικά υπονοούμενα, και τα αστεία που περιέχουν "κακές" λέξεις.
Έτσι οι νοσοκόμες έχουν προειδοποιηθεί ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι των τμημάτων τους της ακούσουν να συζητούν με τους ασθενείς πτυχές της προσωπικής ζωής τους κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως σεξουαλική παραβίαση.
Ακόμα και αν ένας ασθενής συναινεί ή είναι αυτός που ξεκινά τα σεξουαλικά υπονοούμενα , είναι ευθύνη της νοσοκόμας να διατηρεί τα επαγγελματικά όρια.

24wro


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!