ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΠΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Ένας 25χρονος, αποφάσισε να κάνει τατουάζ, αλλά κατάφερε να τσακωθεί με τον καλλιτέχνη, ο οποίος για να τον εκδικηθεί σχεδίασε στην πλάτη του ένα πέος και έγραψε ένα άσεμνο μήνυμα!

Ένα τατουάζ στην πλάτη ήθελε ένας 25χρονος από το Ίπσουιτς με τα κινεζικά σύμβολα Γιν και Γιαν αντ' αυτού συγκλονισμένος ανακάλυψε ότι έχει ένα τατουάζ σαράντα εκατοστών με ένα πέος και ένα άσεμνο μήνυμα.

Ο νεαρός την περασμένη τετάρτη αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήθελε ένα διακριτικό τατουάζ στην πλάτη του με τα κινεζικά σύμβολα.

Αποφάσισε λοιπόν να πάει στο σπίτι ενός 21χρονο ερασιτέχνη κατασκευαστεί τατουάζ στην πόλη Μπουντάμπα για να του το φτιάξει.

Ο νεαρός ξεκίνησε να τη δημιουργία, αλλά αντί  των κινεζικών συμβόλων ζωγράφισε ένα πέος και έγραψε ένα άσεμνο ανορθόγραφο μήνυμα.

Είχε προηγηθεί διαφωνία των δύο ανδρών για κάποιο θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος, προσέβαλε τον "καλλιτέχνη".

Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν ο 25χρονος επέστρεψε σπίτι του και ήθελε να δει το τατουάζ στο καθρέφτη. Δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τη δημιουργία.

Τώρα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό ώστε να το αφαιρέσει από την πλάτη του.

Ο 21χρονος ερασιτέχνης θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Ιπσουιτς στις 15 του προσεχή Νοέμβρη για να εξηγήσει τα ανεξήγητα....

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!