Η γιαγιά, το τεκνό και η βίζα

Η 59χρονη Mary Cotnoir πήγε για δεκαπενθήμερες διακοπές στη Γκάμπια, εκεί σε ένα εστιατόριο αντίκρισε τον 25χρονο Demba Sanneh και τον ερωτεύτηκε αμέσως.  


Ο Demba δούλευε ως σερβιτόρος και άρχισε να βγαίνει με την  Cotnoir, και πολύ γρήγορα της έκανε πρόταση γάμου. Η 59χρονη γυναίκα δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, επειδή όμως ο Demba δεν μπορούσε να πάρει βίζα να πάει στην Βρετανία αναγκάστηκαν να παντρευτούν στην Αφρική.  

Αμέσως μετά το γάμο ο Demba άλλαξε και άρχισε να ζητάει χρήματα και διάφορα άλλα  από τη σύζυγό του, ενώ ήταν απόμακρος και απότομος. Τότε η Cotnoir συνειδητοποίησε ότι την είχε χρησιμοποιήσει για να της πάρει χρήματα και να μπορέσει να βγάλει βίζα για τη Βρετανία. 

Αμέσως έφυγε από τη Γκάμπια και τώρα αρνείται να δώσει διαζύγιο στον σύζυγό της που όπως λέει την ξεφτίλισε ούτε δίνει τη συγκατάθεσή της για να πάρει Βρετανική βίζα.  Όπως λέει δεν θα του επιτρέψει να βρει κάποια άλλη γυναίκα και να την εκμεταλλευτεί με τον ίδιο τρόπο.

Πάντως το φαινόμενο είναι σύνηθες, σύμφωνα με στοιχεία το 2008, 115 Αφρικανοί παντρεύτηκαν Βρετανίδες για να μπορέσουν να πάρουν βίζα.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!