Έκανε τατουάζ στα μάτια του (Video)

Ένας νεαρός από το Oregon, ο οποίος είναι φανατικός με τα τατουάζ και έχει καλύψει το 98% του σώματός του με μελάνι, αποφάσισε να πάει την τρέλλα του ένα βήμα παραπέρα και να κάνει τατουάζ στους βολβούς των ματιών του! Δείτε το αποτέλεσμα…


Ο Matt Gone, γνωστός ως ο άνθρωπος με το τατουάζ σκακιέρα, είπε πως έκανε κάτι που ελάχιστοι έχουν τολμήσει, δηλαδή ενέσεις μελανιού στα μάτια του… μόνος του.

Σύμφωνα με την Fox 11 Oregon, τα τελευταία 20 χρόνια ο άνδρας από το Portland έχει καλύψει το 98% του δέρματος του με μελάνι κι έτσι αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο λευκό των ματιών του. Ο Gone αρχικά ενδιαφέρθηκε να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ, γιατί είχε υπανάπτυκτους μυς λόγω γεννετικού προβλήματος, το οποίο θέλησε με αυτό τον τρόπο να κρύψει.

Παρόλο που ο ίδιος γνωρίζει τα ρίσκα αυτού που ήθελε να κάνει και το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάθει κάποια μόλυνση, τύφλωση ή ακόμα και να χάσει το μάτι του, είπε: “Το έκανα για μένα, αυτό είναι το project μου, το σώμα μου”.

                  

                                                        


otherside.gr     


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!