Κόλλησε το χέρι του σε μαγνήτες!

Με κατάγματα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας Γερμανός ο οποίος σκέφτηκε να κρεμάσει το ποδήλατό του στο ταβάνι με μαγνήτες!

Ο 25χρονος από το Ντίσελντορφ είχε παραγγείλει τους μαγνήτες από το διαδίκτυο και όταν πήγε να παραλάβει τα δέματα το χέρι του μάγκωσε ανάμεσα στους δύο μαγνήτες καθώς δημιουργήθηκαν ισχυρές δυνάμεις και ενώθηκαν.
Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο για να βοηθήσουν τον νεαρό ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν, καθώς ο κόφτης μετάλλων κόλλησε πάνω στους μαγνήτες όπως και μια σιδερένια μύτη μπότας ενός πυροσβέστη.
Τη λύση έδωσαν ένα ξύλινο σφυρί και δυο ξύλινες σφήνες οι οποίες μπήκαν ανάμεσα στους μαγνήτες απελευθερώνοντας το γεμάτο κατάγματα χέρι του Γερμανού.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!