Ο Khalid αρραβωνιάστηκε στα 5 του την 3χρονη Hala!

Ο Khalid, πέντε ετών, γνώρισε την τρίχρονη Hala και την ερωτεύτηκε και την... αρραβωνιάστηκε!

Θα μπορούσαν να είναι το μικρότερο ζευγάρι ηλικιακά στον κόσμο που αρραβωνιάστηκε με την θέλησή του! Ο μικρός Σύριος Khalid, είναι μόλις πέντε χρονών και γνώρισε την τρίχρονη Hala, όταν είχε πάει διακοπές με τους γονείς του.

Όταν επιστρέψανε, όπως περιγράφει, ο πατέρας του αγοριού, ο γιος του ένιωθε μοναξιά και σκεφτόταν το κοριτσάκι που γνώρισε στις διακοπές. Την ερωτεύτηκε!

Μετά από αυτό οι γονείς του  Khalid, τηλεφώνισαν στους γονείς της Hala, αγόρασαν βέρες και συναντήθηκαν για να αρραβωνιαστούν αφού συμφωνούν μεταξύ τους τα δύο παιδιά να καταλήξουν σε γάμο. Όπως λένε στην εφημερίδα Gulf News, ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει πριν φτάσει ο Khalid τα 15 του χρόνια.

Ο πατέρας του Khalid, έδωσε την δική του εξήγηση για όλο αυτό: "Αποκτήσαμε τον  Khalid, μετά από 20 χρόνια γάμου και η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου ήταν δύσκολη. Υποσχέθηκα να αρραβωνιάσω το παιδί μου στα πέντε του αν θα ήταν αγόρι και να τον παντρέψω με μία γυναίκα της επιλογής του στα 15 του χρόνια."

newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!