Ο άνθρωπος-δέντρο πρέπει να «κλαδεύεται» 3-4 φορές το χρόνο

Η όψη του είναι αποκρουστική όμως ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει βοηθήσει πολύ από τότε που το πρόβλημα του έγινε γνωστό από το Discovery Chanel. 

 

Ο Ινδονήσιος Dede Koswara, από το Νοέμβριο του 2007 όταν και έγινε γνωστή η ιστορία του έχει την προσωνυμία Tree Man (άνθρωπος δέντρο) λόγω της σπάνιας ασθένειας από την οποία πάσχει και του δίνει αυτή την όψη.

Ο 39χρονος Dede μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια και έκοψε το γόνατό του, άρχισαν να εξαπλώνονται στο σώμα του εκτεταμένα κονδυλώματα με μορφή φυτικών ριζών. 

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τα άκρα και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το σώμα του. Όταν η αρρώστια άρχισε να εξαπλώνεται ο Dede δεν μπορούσε να δουλέψει και η γυναίκα του τον εγκατέλειψε μόνο του με τα δύο παιδιά τους.

Οι γιατροί προσπάθησαν να βρουν τα αίτια του προβλήματος και να τον θεραπεύσουν. Έτσι ξεκίνησαν θεραπεία με αυξανόμενη πρόσληψη βιταμίνης Α, και κατάφεραν να αποκόψουν 13,2 κιλά των κονδυλωμάτων του. Όμως μετά από λίγο παρουσίασε και πάλι ραγδαία αύξηση των κονδυλωμάτων. Έτσι οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μόνη λύση είναι να χειρουργείται 3 με 4 φορές το χρόνο ώστε να αφαιρούνται οι περιττοί ιστοί.

Δείτε τα βίντεο με την απίστευτη ιστορία:

 

 

 

 

 

newsbeast.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!