112χρονος παντρεύτηκε 17χρονη!

Σχεδόν έναν αιώνα διαφορά, 95 χρόνια, έχει ένα ζευγάρι στη Σομαλία το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και την τελετή παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι.

Ο σύζυγος Ahmed Muhamed Dore, ηλικίας 112 ετών έχει στο ενεργητικό του ήδη 5 γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει 13 παιδιά. Παρόλα αυτά δεν πτοείται και δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως θέλει να κάνει και άλλα παιδιά με την 17χρονη, παρακαλώ, σύζυγό του.


"Σήμερα ο Θεός με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου", είπε ο κ. Dore ενώ η οικογένεια της συζύγου, Safia Abdulleh ,υποστήριξε πως η κοπέλα είναι ευτυχισμένη στο πλάι του αγαπημένου της.
Μάλιστα, σύμφωνα με το dinatos.blogspot.com, ο 112χρονος ισχυρίστηκε πως περίμενε να μεγαλώσει η κοπέλα και να φτάσει τα 17, ώστε να τη ζητήσει σε γάμο.

Άντε και καλούς απογόνους. 

http://filoksenos.blogspot.com/2010/10/112-17.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!