Μεθυσμένη βουτιά

Ηπροσπάθεια ενός Αμερικανού να εντυπωσιάσει τη σύζυγό του κατέληξε σε κωμωδία. Νοίκιασε ακριβό αυτοκίνητο, αλλά μέθυσε και το κόλλησε στην άμμο, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κύμα να το πάρει στη θάλασσα!

Ήθελε να κάνει τη φιγούρα του ένας 39χρονος στις ΗΠΑ και νοίκιασε μια κίτρινη Κορβέτα αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων για να πάει τη 36χρονη σύζυγό του βόλτα στο Πασίφικ Μπίτς του Σαντιάγκο.

Όλα όμως μετά το γεύμα τους πήγαν στραβά… πίνοντας ένα ποτηράκι παραπάνω ο οδηγός, του οποίου το όνομα δεν έχει δώσει η τοπική αστυνομία στη δημοσιότητα, πήγε στην παραλία και άρχισε να σπινάρει το αυτοκίνητο.

Σαν να μην έφτανε αυτό (νομίζοντας προφανώς ότι είναι τζίπ) το έβαλε μέσα στην άμμο. Μετά από ώρα και ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να το ξεκολλήσει ένα μεγάλο κύμα παρέσυρε το πολυτελές αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Το αυτοκίνητο νοικιάστηκε από την εταιρία Hertz και χρειάστηκε πολύ ώρα ως ότου να ρυμουλκηθεί. Ο σύζυγος συνελήφθη με τους αστυνομικούς να περιμένουν να ξεμεθύσει και να συνειδητοποιήσει τι έκανε!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!