«Ξανθιές όλου του κόσμου ενωθείτε»!

Διεθνές Συνέδριο για ξανθιές διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα στη γειτονική Βουλγαρία..

"Ξανθιές όλου του κόσμου ενωθείτε"! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του διεθνούς συνεδρίου για ξανθιές που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 21-24 Οκτωβρίου, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Ιούλιο, στη Σόφια της γειτονικής Βουλγαρίας.

"Είμαστε προνομιούχες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες γυναίκες και πολλά αστεία λέγονται για εμάς. Ακόμη και μεταξύ μας λέμε ανέκδοτα για ξανθιές" δήλωσε πριν λίγο καιρό στο βουλγαρικό κανάλι bTV, η Olga Uskova , επικεφαλής της... "Διεθνούς Ένωσης Ξανθών"!

Στις 23/10, οι ξανθές συμμετέχουσες, που παρά τις αισιόδοξες αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για 5.000, αναμένεται να φτάσουν μόλις τις 1.000, θα παρελάσουν στους στους δρόμους της Σόφιας.  Σκοπός τους, να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ καθώς ευελπιστούν να είναι οι περισσότερες ξανθές, που μαζεύτηκαν ποτέ σε μία περιοχή.

"Το ξανθό θα ακτινοβολεί τόσο πολύ που θα είναι ορατό από το διαστημικό σταθμό Mir", δήλωσε η Uskova

Θα υπάρξει διαγωνισμός για την πιο όμορφη αλλά και πιο έξυπνη ξανθιά παρουσία καθώς και για το καλύτερο ανέκδοτο για ξανθιές. Τον... ύμνο του συνεδρίου ωστόσο, κόντρα στα προγνωστικά, θα τραγουδήσει μια μελαχρινή τραγουδίστρια από τη Βουλγαρία, η Klavdia!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!