Βοήθεια με έκλεψε ένα κοτόπουλο και δύο γορίλλες

Στην κραυγή απόγνωσης ενός ποδηλάτη,θύματος ληστείας,αστυνομικοί και περαστικοί όχι απλά δεν ανταποκρίθηκαν,αλλά ξέσπασαν σε γέλια.

Και όμως ο ''φουκαράς'' και πρώην ποδηλάτης,αφού του το έκλεψαν το ποδήλατο ,έλεγε την αλήθεια.

Ενώ κυκλοφορούσε καμαρωτός και αμέριμνος σε δρόμο του Long Island στη Νέα Υόρκη,που αλλού,δύο γορίλλες και ένα κοτόπουλο του επιτέθηκαν,τον χτύπησαν στο κεφάλι,του πήρανε το ποδήλατο και έφυγαν (το κοτόπουλο πάνω στο δίκυκλο και οι δύο γορίλλες πεζή).

Η αστυνομία δεν προβληματίζεται μόνο από τα τρία αυτά ασύλληπτα «ζώα» αλλά και από τον ληστή-δέντρο που έχει ''ρημάξει'' τις τράπεζες.Αυτός ο καταζητούμενος εισβάλλει στις τράπεζες έχοντας κολλήσει πάνω του φύλλα και κλαδιά από δέντρα και ''κραδαίνοντας'' στα χέρια κουκουνάρα-χειροβομβίδα.

Τουλάχιστον όμως στην αστυνομία της Νέας Υόρκης καμαρώνουν για τη σύλληψη του ''Χοντρού'',ο οποίος χρησιμοποιώντας μαξιλάρια άλλαζε τον σωματότυπο του αλλά και με τη σύλληψη του ''Ασπρόμαυρου'', ενός δηλαδή λευκού ληστή τραπεζών που μεταμφιεζόταν σε μαύρο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!