Ψάχνουν γαμπρό με ικανότητες…νίντζα!

Αναζητούν άντρα και το μόνο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θέλουν να έχει είναι να είναι πιο δυνατός από αυτές...

Αυτό θα ήταν κάτι απλό αν μιλούσαμε για δυο απλά καθημερινά κορίτσια. Ωστόσο, οι δυο νεαρές αδελφές από την Κίνα έχουν «διπλώματα»  στις πολεμικές τέχνες και ψάχνουν κάποιον να τις νικάει στο κουνγκ-φου.

Η 22χρονη Ξιάο Λιν και η 21χρονη αδελφή της Γιν, αποφάσισαν να διοργανώσουν διαγωνισμό με έπαθλο τις ίδιες,  καθώς κάθε προσπάθεια αναζήτησης γαμπρού έπεσε στο κενό. Ακόμα και σε γραφείο συνοικεσίων πήγαν για να βρουν  άντρα και δεν τα κατάφεραν.

Οι δυο κοπέλες θέτουν μόνο μια προϋπόθεση. Να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα να μπορεί να τις νικήσει στο κουνγκ-φου δηλαδή κάτι μεταξύ Τσακι Τσαν, Μπρους Λι και Νιντζα ψάχνουν, ενώ κανείς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί  να είναι πιο δυνατός από εκείνες.

Στο τριήμερο διαγωνισμό, οι υποψήφιοι θα δείξουν τις ικανότητες τους στην τοξοβολία, στη μεταφορά φορτίων και φυσικά στη  μονομαχία με τις δύο νεαρές κοπέλες.

Οι Κινέζες αδελφές θα έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και θα βγάλουν τις μάσκες τους μόνο εάν ηττηθούν από κάποιον μονομάχο,  με τον οποίο και θα βγουν ραντεβού.

«Αν δεν μπορούν να μας νικήσουν στο κουνγκ – φου, τότε δεν αξίζουν να βγούμε ραντεβού μαζί τους» λένε τα κορίτσια,  ενώ τονίζουν ότι η ιδέα του διαγωνισμού δεν είναι καινούρια καθώς έτσι επέλεγαν  και οι πολεμίστριες πριγκίπισσες,  τους συντρόφους τους.

Πάντως, οι συμμετοχές είναι λίγες, καθώς οι άνδρες πολεμιστές θα ήθελαν να έχουν δει από πριν τα πρόσωπα τους για να ξέρουν  εάν θα πρέπει να παλέψουν για να τις κερδίσουν αλλιώς να μην μπαίνουν σε τέτοιο κόπο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!