Σκύλος υπεβλήθη σε εγχείρηση αλλαγής φύλου

Ο Georgie που έγινε Georgia. Σε εγχείρηση αλλαγής φύλου υπεβλήθη ένα ερμαφρόδιτο σκυλάκι από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων Manchester Dogs’ Home στην Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο λόγος για τον οποίο το αδέσποτο σκυλάκι υπεβλήθη σε εγχείριση και έγινε θηλυκό είναι ότι καμιά οικογένεια δεν ήθελε να το υιοθετήσει. Τώρα αναρρώνει και ελπίζει ότι σύντομα θα βρεί καινούριο σπίτι.

«Οι άνθρωποι πάντα έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για το γλυκό bull terrier, ωστόσο όταν διαπίστωναν ότι είχε γεννητικά όργανα και των δυο φύλων έκαναν πίσω», δήλωσε η διευθύντρια του καταφύγιου, Lisa Graham.
Οι πιθανότητες για έναν σκύλο να γεννηθεί ερμαφρόδιτος είναι ελάχιστες, ειδικά όταν προέρχεται από διασταύρωση.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο κτηνίατρος που έκανε την επέμβαση στα 30 χρόνια προϋπηρεσίας του συνάντησε αντίστοιχο περιστατικό μόνο μια φορά.
www.econews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!