Έσκαψε τον λάκκο του!!

Νεαρός Γερμανός τουρίστας στα Κανάρια Νησιά έσκαψε κυριολεκτικά τον λάκκο του, αφού έπεσε σε μια λακκούβα, που έσκαβε επί ώρες στην παραλία και καταπλακώθηκε από την άμμο.

Ο άτυχος άνδρας έμεινε θαμμένος κάτω από την άμμο, στην παραλία της Τενερίφης, επί περίπου δύο ώρες έως ότου καταφθάσουν τα συνεργεία διάσωσης και τον απεγκλωβίσουν, ευτυχώς σώο και αβλαβή.

Η λακκούβα είχε βάθος τριών μέτρων και αποτελούσε τμήμα μιας σήραγγας, στην οποία ο 23χρονος άνδρας σχεδίαζε να ...αναπτύξει στην παραλία.
Για καλή του τύχη, ωστόσο, η "εξαφάνισή" του έγινε αμέσως αντιληπτή από τη νεαρή σύντροφό του, η οποία ειδοποίησε τη Πυροσβεστική.
Για τον απεγκλωβισμό του χρησιμοποιήθηκαν πέντε οχήματα και εργάστηκαν 15 πυροσβέστες, ενώ ο νεαρός είχε εργαστεί ....ολομόναχος για την κατασκευή της σήραγγας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!