Τηγανητή μπύρα εφευρέθηκε στο Τέξας

Η μπύρα είναι τοποθετημένη μέσα σε μια τσέπη αλμυρής , ζύμης και στη συνέχεια βυθίζεται σε λάδι στους 375 βαθμούς για περίπου 20 δευτερόλεπτα , ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα ώστε το παρασκεύασμα να παραμείνει αλκοολικό.

Όταν οι γευματίζοντες λάβουν μια μπουκιά, η καυτή μπύρα αναμιγνύεται με τη ζύμη σε

ότι περιγράφουμε σαν υπέροχη αίσθηση της γεύσης .

Ο εφευρέτης Mark Zable είπε ότι του πήρε τρία χρόνια για να καταλήξει με την μέθοδο μαγειρέματος και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνία  για τη διαδικασία εκρεμεί. Ο ίδιος αρνήθηκε να πει αν ενεπλάκησαν ειδικά συστατικά .

Πέντε κομμάτια, που μοιάζουν με ραβιόλια, θα πωλούνται για $ 5 ( £ 3) και η Επιτροπή Αλκοολούχων του Τέξας, έχει ήδη αποφανθεί ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 21 ετών για να το δοκιμάσουν.

Ο κ. Zable μέχρι τώρα χρησιμοποιεί μπύρα Guinness στο βαθύ τηγάνισμα , αλλά είπε ότι μπορεί να στραφεί σε μια pale ale μπύρα στο μέλλον. 

Είπε : « Κανείς δεν ήταν σε θέση να τηγανίσει ένα υγρό πιό πριν. Η γεύση του είναι σα να δαγκώνετε τη ζύμη από ένα ζεστό κουλουράκι και στη συνέχεια να πίνετε μια γουλιά μπίρας. " Ο κ. Zable προηγουμένως ανακάλυψε πιάτα , συμπεριλαμβανομένων της μπάλας βάφλας φράουλα που καλύπτεται από σοκολάτα και της jalapeño corndog γαρίδας.

Ο περσινός νικητής του διαγωνισμού τηγανητών τροφίμων της πολιτείας του Τέξας ήταν μια συνταγή για βαθύ τηγάνισμα βουτύρου.

Πηγή: http://krasiagr.blogspot.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!