Γυναίκα προσποιούνταν τον άνδρα για να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες

Μια 25χρονη στις ΗΠΑ, κατάφερε να ξεγελάσει μια νεαρή γυναίκα για έξι χρόνια προσποιούμενη ότι είναι άνδρας. Παρουσιαζόταν ως κύριος Brooks, ωστόσο η τύχη της τελείωσε όταν το δεύτερο θύμα της την κατάλαβε. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη με σκοπό το σεξ.


Προκειμένου να κάνει σεξ, ένας άνθρωπος, μπορεί να πει κάθε είδους ψέμα. Από το να μιλήσει για τη μεγάλη (ανύπαρκτη) περιουσία του, μέχρι να μιλήσει για τη δράση του υπέρ της Παγκόσμιας Ειρήνης, των ζώων και των φτωχών και κατατρεγμένων όλου του κόσμου.
Αλλά αυτό που έκανε μια 25χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ, δεν έχει προηγούμενο. Η Samantha Brooks προσποιούνταν ότι ήταν άνδρας για να μπορεί να κάνει σεξ με γυναίκες, κάτι που την οδήγησε στο δικαστήριο. Μεταμφιεζόταν και υιοθετούσε ανδρική συμπεριφορά για να οδηγεί άτομα του ίδιου φύλου στο κρεβάτι.
Σύμφωνα με το BBC, με ένα από τα θύματά της, κατάφερε να προσποιείται για 6 ολόκληρα χρόνια! (τυφλή ήταν η άλλη;)
Δεν έγινε γνωστό το τι δήλωσε η 25χρονη όταν παρουσιάστηκε σε δικαστήριο του Perth, κατηγορούμενη για απάτη με σκοπό τη συνουσία.
Η κα Brooks είχε παρουσιαστεί σε μια νεαρή γυναίκα ως κύριος “Lee Brooks” και την έπεισε να συνάψουν ερωτική σχέση και να κάνουν σεξ. Το πώς ακριβώς κατάφερνε να την ξεγελά επί χρόνια δεν έχει διευκρινιστεί.
Το ίδιο κόλπο χρησιμοποίησε και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ξεγέλασε μια δεύτερη γυναίκα στο Perth και την έπεισε να κάνουν σεξ. Όμως αυτή τη φορά ίσως η μεταμφίεση να μην πέτυχε, διότι ακολούθησε καταγγελία.
Το δικαστήριο, αφού άκουσε όσα είχε να πεί αποφάσισε να παρατείνει την προφυλάκισή της, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.
News247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!