Ένα εξωτικό νησί μόνο με ξανθές Λιθουανές!

Το όνειρο του μέσου άνδρα γίνεται πραγματικότητα. Λιθουανική εταιρεία – με στελέχη ξανθές και ωραίες γυναίκες - δημιουργεί εξωτικό νησί όπου όλες τις υπηρεσίες θα παρέχουν μόνο ξανθές Λιθουανές.

Η εταιρεία λέει ότι θέλει να βάλει τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθές και ότι θέλει να δείξει πως οι ξανθές έχουν επιχειρηματικό μυαλό. Έτσι δημιουργούν πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες όπου θα δουλεύει μόνο ξανθό προσωπικό. Ακόμη και οι πιλότοι των απευθείας πτήσεων που σχεδιάζουν θα είναι ξανθοί. 

Η λιθουανική εταιρεία Olialia έχει δημιουργηθεί και στελεχώνεται από ξανθές γυναίκες και δραστηριοποιείται σε 75 διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους – από φαγητό μέχρι μουσική. 

Η διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γκίντρε Πουκίν – ξανθιά επίσης φυσικά – λέει ότι θέλουν να σπάσουν το στερεότυπο της “χαζής ξανθιάς”. “Τα κορίτσια μας είναι έξυπνα και έχουν πτυχία. Όλες θέλουν να προοδεύσουν στη ζωή τους και έχουν πολλές ιδέες για επιχειρήσεις” αναφέρει. 

Αυτά από την πλευρά της Olialia. Από την άλλη πλευρα, πολλοί αναφέρουν ότι η δημιουργία ενός νησιού όπου θα εργάζονται μονο “Άριοι” δημιουργεί καθεστώς διακρίσεων και αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες δικαίου. 

Οι κάτοικοι των Μαλδιβών δε που δεν είναι όλοι λευκοί και ξανθοί θα είναι προκαταβολικά αποκλεισμένοι από το project. Νόμος που ισχύει στις Μαλδίβες επίσης προβλέπει ότι κάθε τουριστική επιχείρηση πρέπει να περιλαμβάνει στο προσωπικό της ντόπιους κατά 50% τουλάχιστον.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!