Δημοπρασία της αστυνομίας με...κλεμμένα στρινγκ!

Αστυνομικές δυνάμεις στη Βρετανία, πουλούν κλεμμένα γυναικεία εσώρουχα, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν χρήματα.

Μερικές εβδομάδες πριν τις αναγκαίες περικοπές ύψους 2,4 δις λιρών στον προϋπολογισμό της αστυνομίας, κάποιοι οργάνωσαν δημοπρασία στο ίντερνετ με διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και εσωρούχων, σε μια ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα όπου αστυνομικοί μπορούν να πουλήσουν κλεμμένα αντικείμενα.
Αν δεν βρίσκονται οι νόμιμοι ιδιοκτήτες ή αν τα αντικείμενα που έχει υπό την κατοχή της η αστυνομία σαν χαμένα, δεν τα διεκδικήσει κάποιος εντός τριών μηνών, πολλά από αυτά καταλήγουν στο... site δημοπρασιών Bumblebee.
Μερικά προς πώληση αντικείμενα έχουν καταχωρηθεί και ως αποδεικτικά στοιχεία σε εγκληματικές υποθέσεις και βγαίνουν προς πώληση μετά από την απόφαση του δικαστηρίου και μόνο αν δεν διεκδικηθούν από τους ιδιοκτήτες τους.
Ανάμεσα στα αντικείμενα προς πώληση βρίσκονται και 10 ζευγάρια γυναικείων εσωρούχων!
Στο site διευκρινίζεται δε, ότι τα εσώρουχα διατίθενται και σε ποικιλία χρωμάτων, συγκεκριμένα σε κόκκινο, μαύρο και μωβ.
Η βρετανική αστυνομία έχει αποκομίσει 60.000 λίρες, πουλώντας κλεμμένα η χαμένα αντικείμενα, αλλά αξιωματικοί της δήλωσαν ότι ποτέ δεν θα πουλούσαν πλαστά αντικείμενα ή αλκοόλ που κατάσχεται από την αστυνομία.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται, πολλές φορές διατίθενται για την αποζημίωση θυμάτων κλοπής, ή δίνονται σε ευεργεσίες.

http://alepounews.blogspot.com/2010/10/blog-post_8171.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!