Βρήκε μια ανακόντα μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας της

Σε ταινία τρόμου νόμιζε πως έπαιζε έστω και για λίγο μια 73χρονη γυναίκα από την Πολωνία με ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο σπίτι της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού της για να κάνει την ανάγκη της όταν είδε ένα ζευγάρι φιδίσια μάτια να την κοιτούν μέσα από τη λεκάνη!

Η ηλικιωμένη πάγωσε αλλά παρά το φόβο της πρόλαβε να κλείσει το καπάκι και μάλιστα να βάλει και ένα βαρύ αντικείμενο πάνω του ώστε το φίδι να μην βρει διέξοδο.

Το φίδι, μια νοτιοαφρικάνικη ανακόντα μήκους δύο μέτρων έφτασε μέχρι εκεί μέσα από τους αγωγούς αποχέτευσης.

Η περιπέτεια έληξε αισίως με την επέμβαση της αστυνομίας και υπαλλήλων του τοπικού ζωολογικού κήπου, οι οποίοι κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν από την λεκάνη τον απρόσκλητο και επικίνδυνο επισκέπτη. 

Ωστόσο μας προκύπτει η απορία…Ποιος φοβήθηκε περισσότερο με αυτό το περιστατικό;; Η γιαγιά που αντίκρισε το φίδι ή η ανακόντα που απόλαυσε τα κάλλη της ηλικιωμένης;

stifora.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!