Θείες και διαβολικές εμφανίσεις

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Ιησού να εμφανίζεται «απρόσκλητος» στα πιο απίθανα μέρη, ένας 23χρονος Βρετανός ήρθε να ισχυριστεί πρόσφατα πως «ανακάλυψε τον Θεό» πάνω σε μια... κάλτσα.

Επιστρέφοντας από ένα δεκαήμερο ταξίδι με φίλους στην Ευρώπη, ο Τζέιμς Χέντερσον είπε να βγάλει τα παπούτσια του και τι να δει; Το πρόσωπο του Χριστού διαγραφόταν «καθαρά» πάνω στην κάλτσα του. Το γεγονός ότι ο Βρετανός είχε, όπως παραδέχεται, ρίξει κατά λάθος χλωρίνη πάνω της προτού φύγει για την Ευρώπη προφανώς δεν είναι αρκετό για να μειώσει το «θαύμα»...

Αρκετά νοτιότερα, και ποσπαθώντας, προφανώς, να ξεκλέψει λίγη από τη δόξα του υιού του Θεού, ο Διάβολος είπε να κάνει κι αυτός την εμφάνισή του πάνω σε ένα... πλακάκι μπάνιου.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο Ούγγρος Λάζλο Σρέφκο ο οποίος ανακαίνισε πρόσφατα το μπάνιο της οικίας του στην Βουδαπέστη για να εντοπίσει εν συνεχεία τον ίδιο τον κερασφόρο Σατανά πάνω σε ένα από τα ολοκαίνουρια και αστραφτερά πλακάκια.

«Μπήκα να κάνω ένα ντους και ξαφνικά τον είδα να με καρφώνει με τα μάτια του», δήλωσε έντρομη στα ΜΜΕ η σύζυγος του Σρέφκο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η εν λόγω σατανική μορφή δεν ήταν εκεί όταν έβαζαν τα πλακάκια. Αντιθέτως, εμφανίστηκε εν μία νυκτί και τώρα δεν ξεβγάζεται με τίποτα ενώ φέρεται να έχει επηρεάσει και την θερμοκρασία του δωματίου το οποίο «είναι παγάκι ακόμη κι όταν η θέρμανση δουλεύει στο φουλ».

 

«Θα χρειαστούμε τη βοήθεια του Θεού ή του κόσμου των πνευμάτων προκειμένου να ξεφορτωθούμε τη συγκεκριμένη εικόνα», δηλώνει από τη μεριά του το ζευγάρι των Ούγγρων οι οποίοι, σημειωτέον, πλένονται πια στο νιπτήρα της κουζίνας.

ethnos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!