Το σουτιέν που σώζει ζωές!

Μπορεί ένα απλό σουτιέν έως τώρα να συγκρατούσε απλά το στήθος ή για μερικούς άνδρες να αποτελούσε και σημείο… «φετίχ» πάνω σε μία ημίγυμνη γυναίκα, πλέον όμως ένα στηθόδεσμο μπορεί να σώσει και ζωές!

Πρόκειται για μία πρακτικότατη και ταυτόχρονα απίστευτα πρωτότυπη ιδέα μιας Ουκρανής γιατρού, που μετέτρεψα ένα σουτιέν σε δύο… μάσκες οξυγόνου!

Συγκεκριμένα, η Ελένα Μποντνάρ, που δημιούργησε αυτό το σουτιέν μάσκα, δήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου "Ig Nobel" που κέρδισε ότι εμπνεύστηκε την ιδέα της από την πυρηνική καταστροφή του Τσέρνομπιλ.

Τόνισε, ότι η εφεύρεσή της θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη σε καταστάσεις ανάγκης, όπου μπορεί να υπάρχουν επιβλαβή σωματίδια στον αέρα.

Παράλληλα, είπε ότι «το σουτιέν μάσκα δημιουργήθηκε από ένα κλασικό στηθόδεσμο με πρόσθετο σύνδεσμο μπροστά και πίσω για να μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε μάσκα».

«Το μέγεθος δεν είναι σημαντικό», συνέχισε, «όσο η μάσκα καλύπτει την απόσταση μεταξύ της μύτης και του στόματος».

Πρόσθεσε επίσης, ότι ένας έμπειρος χρήστης μπορεί να μετατρέψει το στηθόδεσμο σε μάσκα σε δευτερόλεπτα.

Το ιδιότυπο αυτό σουτιέν σουτιέν κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και μπορεί να το αποκτήσει η καθεμία online έναντι 29,95 δολαρίων.

                                                         stifora.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!