Η Bruni “σκότωσε” τον David Bowie

Τη χειρότερη διασκευή όλων των εποχών έχει κάνει η Κάρλα Μπρούνι και δυστυχώς αφορά το Absolute Beginners του David Bowie, σύμφωνα με τους Γάλλους κριτικούς μουσικής.
Το κλασικό τραγούδι του Bowie ηχογραφήθηκε από την κυρία Σαρκοζί για ένα φιλανθρωπικό album, με διασκευές τραγουδιών του Bowie από πολλούς γάλλους καλλιτέχνες, και συνάντησε τον χλευασμό από πολλούς.

“Σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη διασκευή στην ιστορία της ροκ μουσικής” έγραψε ο Jean Daniel Beauvallet, κριτικούς του γαλλικού Rolling Stone.

Το μουσικό site Don'tMISS είπε απλώς μια λέξη: “Άουτς!”.  

“Absolute Rubbish” σχολίασε παραφράζοντας τον τίτλο του τραγουδιού ένας κριτικός της γαλλικής τηλεόρασης, και προσθέτει: “Τι έχει κάνει ο David για να αξίζει τέτοια τιμωρία;”.

Το μοναδικό περιοδικό που την “εκθείασε” ήταν το Le Figaro, το οποίο έγραψε ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας πρόσθεσε μια “μελωδική ευαισθησία” στο τραγούδι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!