Σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας για πέντε ώρες

Η φωτογραφία είναι πραγματική και τραβήχτηκε ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άντρα που σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας. 

 

Όπως δήλωσε ο Wang Xuekui  μπήκε στο μπάνιο για να λουστεί και του γλίστρησε το σαμπουάν από τα χέρια και έπεσε μέσα στη λεκάνη. 

Αμέσως έχωσε το χέρι του να το βγάλει αλλά αυτό είχε σφηνώσει βαθιά έτσι έπρεπε να βάλει το χέρι του πιο βαθιά στο σωλήνα για να το πιάσει. Έτσι σφήνωσε το χέρι του και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Αμέσως άρχισε να ουρλιάζει και ήρθε η γυναίκα του η οποία αφού προσπάθησε για μία ώρα να τον βοηθήσει κατάλαβε ότι δεν γίνεται και φώναξε την  πυροσβεστική. 

Οι πυροσβέστες για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν αναγκάστηκαν να πάνε στο διπλανό διαμέρισμα και να γκρεμίσουν το τοίχο για να βρουν το σωλήνα και να ξηλώσουν όλα τα υδραυλικά. Η επιχείρηση κράτησε πέντε ώρες και ευτυχώς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άντρα χωρίς να τραυματιστεί.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!