Δασκάλα δημοτικού σε 80 πορνό ταινίες

Η Jane Moyle είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 80 ταινίες ερωτικού περιεχομένου της επιτρέπεται να διδάσκει ακόμα.

Όταν στον υπολογιστή της στο σχολείο της Ουαλίας, βρέθηκαν ταινίες εκπληκτικού περιεχομένου που είχε γυρίσει με το σύζυγό της, η 45χρονη δασκάλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, από τους στενόμυαλους παράγοντες της δημόσιας εκπαίδευσης. Το εκπαιδευτικό σύστημα της Ουαλίας είναι χρόνια μπροστά καθώς το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όχι μόνο γίνεται με πορνό βίντεο αλλά πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η δασκάλα.

Επιπλέον ο Colin Mahoney που εξέτασε τον υπολογιστή είπε ότι : «Δεν είχε κωδικό ασφάλειας και μπορούσε οποιοσδήποτε να δει το ακατάλληλο περιεχόμενο, που κυκλοφορούσε δίπλα σε πεντάχρονα παιδιά, με δύο μόνο κινήσεις» και συμπλήρωσε : «τα υπόλοιπα 80 βίντεο της Moyle υπήρχαν σε πορνογραφικό site και ο υπολογιστής είχε μπει σε αυτή την ιστοσελίδα».

Η δασκάλα σε όλες τις ταινίες πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Colin ο οποίος είναι και αυτόε δάσκαλος στο επάγγελμα και τα γυρίσματα έγιναν στο εξοχικό του ζευγαριού στο Merthyr Tydfil. Όταν η Jane Moyle αντιμετώπισε κατηγορίες από το Συμβούλιο καθηγητών, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι οι ταινίες είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή του σχολειού και ότι ήταν για την προσωπική χρήση του άντρα της που πάσχει από κατάθλιψη.

Ο συμπρωταγωνιστής των ταινιών και σύντροφος της Jane παραδέχτηκε ότι είχε πουλήσει τις ταινίες χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα του, ενώ την υπερασπίστηκε και ο διευθυντής του σχολείου, Tom Williams λέγοντας ότι «Είναι μία πολύ καλή δασκάλα, με καλό χαρακτήρα και αυθορμητισμό». Το τελικό αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να αναγνωριστεί ο...αυθορμητισμός της Jane και να της επιτραπεί να διδάσκει στο σχολείο.

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!