Κέρδος εκ σπέρματος!

Έβγαλαν 250.000 λίρες Αγγλίας, πουλώντας σπέρμα από δότες σε ενδιαφερόμενες, στο υπόγειο του σπιτιού τους, δύο νεαροί που είχαν μάλιστα στήσει και ιστοσελίδα και διαφήμιζαν την υπηρεσία τους!

Πρόκειται για τον 43χρονο Νάιτζελ Γούντφορθ, ο οποίος είχε στήσει την επιχείρηση στο υπόγειο του σπιτιού του, και τον 49χρονο Ρίκι Γκέιζ.
Όπως έγινε γνωστό σχεδόν 800 γυναίκες υπέγραψαν τη online χρήση της υπηρεσίας που παρείχε η εταιρεία, η οποία λειτουργούσε υπό διάφορες ονομασίες, συμπεριλαμβανομένων Sperm Direct Limited και First4Fertility.
Η ιστοσελίδα τους παρουσίαζε εν δυνάμει δότες για τις γυναίκες που προσπαθούσαν να συλλάβουν.
Ο εισαγγελέας Φίλιπ Μπένετ της , δήλωσε ''Με λίγα λόγια, ο δικτυακός τόπος παρουσιάζει άνδρες οι οποίοι επιθυμούσαν να παρέχουν σπέρμα στις γυναίκες που... ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για να γονιμοποιηθούν και να έχουν ένα παιδί.''
Οι γυναίκες, πλήρωναν έως 300 λίρες για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Μετά από επιλογή την ανδρών από μια λίστα διάλεγαν αυτόν που ήθελαν…και μέσα σε λίγες μέρες ένας κουριερ της εταιρίας τους παρέδιδε το σπέρμα στο σπίτι τους !
Οι Γούντφορθ και Γκέιζ καταγγέλθηκαν από μία γυναίκα, η οποία προμηθεύτηκε σπέρμα μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου του 2008. Η οποία αφού συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα, έλαβε το σπέρμα αλλά δεν έμεινε ποτέ έγκυος.
Το ζευγάρι άρχισε να έχει αμφιβολίες σχετικά με την εταιρεία και προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

 

alepou.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!