Η εκδίκηση των geeks

Τελικά, όσο πιο πολύ βυθίζεσαι στον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσεις μια φυσιολογική ερωτική ζωή. Τουλάχιστον αυτό υποδεικνύει η έρευνα των Αμερικανών, καταρρίπτοντας τον “μύθο” του loser geek που δεν μπορεί να βρει ούτε μισή σύντροφο όσο ασχολείται με τον υπολογιστή του.


Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, το 82%  των συμμετεχόντων που είχαν πρόσβαση στο Ίντερνετ σπίτι τους δήλωσαν ότι η ερωτική τους ζωή είναι μια χαρά, σε αντίθεση με το.... φτωχό 63% αυτών που ήταν “απαλλαγμένοι” από την τεχνολογία!

“Αν και προηγούμενες έρευνες έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για αποσταθεροποίηση της προσωπικής ζωής σε όσους ασχολούνται πολλές ώρες με το διαδίκτυο, η δική μας έρευνα στην ουσία αποδεικνύει το αντίθετο. Πια το διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση συντρόφου”, ισχυρίζεται ο επικεφαλής της έρευνας Μάικλ Ρόζενφελντ του Πανεπιστήμιου του Στάνφορντ.

Μάλιστα, το διαδίκτυο αναδεικνύεται ως ο καλύτερος τρόπος για δύο συντρόφους να βρουν χρόνο να μιλήσουν.

“Το διαδίκτυο δεν είναι απλώς ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσουμε επαφή. Πρόκειται για ένα νέο είδος κοινωνικοποίησης που μπορεί να διαμορφώσει τα είδη των σχέσεων που έχει ο άνθρωπος”, καταλήγει ο κ. Ρόζενεφλεντ.

-www.cosmos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!