Γιατί κοιμόμαστε ( άνδρες ) μετά το sex ;

Για πολλές γυναίκες η σχέση μεταξύ σεξ και ροχαλητού είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε αυτή τη ζωή: δεν έχει σημασία πότε θα γίνει η πράξη, οι άνδρες πάντα φαίνεται να κοιμούνται αμέσως μετά.Τι είναι όμως αυτό που τους στέλνει στην αγκαλιά του Μορφέα;


Πρώτον, οι προφανείς λόγοι της νύστας μετά το σεξ: η πράξη λαμβάνει συχνά χώρα τη νύχτα, σε ένα κρεβάτι, και οδηγεί, τελικά, σε σωματική εξάντληση (συχνά περισσότερο για τον άνδρα από τη γυναίκα, αν και αυτό ‘’παίζει’’ βέβαια). Έτσι όταν το σεξ τελειώσει, είναι φυσικό για έναν άντρα να αισθάνεται υπνηλία.Δεύτερον, η έρευνα έχει δείξει ότι για να μπορεί ένα άτομο να φτάσει στον οργασμό, πρωταρχική απαίτηση είναι να απαλλαγεί από "όλες τις φοβίες και τα άγχη." Με αυτόν τον τρόπο τείνει να χαλαρώνει και θα μπορούσε να εξηγηθεί η τάση να νυστάζει.
Τρίτον, η οξυτοκίνη και η βαζοπρεσσίνη, δύο χημικές ουσίες που... εκλύονται κατά τη διάρκεια του οργασμού, συνδέονται επίσης με τον ύπνο.
Τέταρτον, εξελικτικά μιλώντας, πρωταρχικός στόχος ενός άνδρα είναι να παράγει όσο πιο πολλούς απόγονους είναι δυνατόν και ο ύπνος δε βοηθάει και πολύ στην αναζήτηση αυτού του στόχου.
Αλλά ίσως επειδή δεν μπορεί αμέσως να τρέξει σε μια άλλη γυναίκα ούτως ή άλλως, η ανανέωσή του μέσω της ενεργοποίησης του ύπνου μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη δυνατή χρήση του χρόνου του.

-okokoras


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!