Μονόπολη με... στριπτίζ και πολύ ξύλο.

Εξοφλούσαν τους "λογαριασμούς", βγάζοντας τα ρούχα τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν δαρμένοι στο κρατητήριο. Ο λόγος για έναν 22χρονο, την κοπέλα του και τη φίλη της στη Βρετανία, που αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες του γνωστού παιχνιδιού "Μονόπολη"

Σε άγριο καυγά κατέληξε μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του γνωστού σε όλους μας παιχνιδιού "Μονόπολη".

Τρία νέα παιδιά στη Βρετανία αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αποφάσισαν να παίξουν Μονόπολη. Μόνο που αντί να πληρώνουν το νοίκι ή να αγοράζουν κτίρια με χρήματα του παιχνιδιού, εξοφλούσαν τους λογαριασμούς τους... βγάζοντας τα ρούχα τους!

Ο 22χρονος Gary Wiliamson, η 20χρονη σύντροφός του Leah McDonnell και η φίλη της Micha Robinson, μετά από μερικούς γύρους είχαν μείνει όπως τους γέννησε η μητέρα τους.

Τότε τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς ο 22χρονος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του, από το πλούσιο στήθος της Robinson, με αποτέλεσμα η κοπέλα του να ζηλέψει.

Ακολούθησε συμπλοκή, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ο Williamson συνελήφθη για επίθεση στις δύο κοπέλες.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να τις χωρίσει και μάλλον αυτό έγινε γιατί αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας του Blackpool, "όλα άρχισαν μετά από ένα περίεργο παιχνίδι, που περιλάμβανε στριπτίζ και κατέληξε σε καυγά. Οι κοπέλες κατηγόρησαν τον Williamson ότι τις χτύπησε, αλλά δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν τη θέση τους".

Ο δικαστής συμπέρανε ότι ντράπηκαν για το παιχνίδι και τον καυγά και όταν έφτασε η αστυνομία, προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον 22χρονο για επίθεση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του νεαρού, " τα πράγματα είναι απλά. Η κοπέλα του νευρίασε με τη συμπεριφορά της φίλης της, ζήλεψε και της επιτέθηκε".

Ο ίδιος ο Williamson, απαλλαγμένος από τις κατηγορίες δήλωσε έξω από το δικαστήριο ανακουφισμένος και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπαίξει στριπ-Μονόπολη.

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!