Στην φυλακή γιατί φαινόταν το στρινγκ της στο... δικαστήριο!

Πήγε να υπερασπιστεί τον αδερφό της όμως κατέληξε η ίδια στην φυλακή αφού δεν...ντύθηκε κατάλληλα για την περίσταση. Ο λόγος για την Κίμπερλι Σενέτε, 23 ετών. Η 23χρονη από την Νέα Ορλεάνη πήγε στο δικαστήριο για να πείσει τον αδερφό της να συμβιβαστεί σε μια δίκη που εκκρεμούσε εναντίον του.

Όταν λοιπόν τον πλησίασε για να του μιλήσει, ο δικαστής Στηβ Γουιντχορστ έριξε μια καλύτερη ματιά στην 23χρονή. Όχι γιατί ήταν καλονή αλλά γιατί το παντελόνι της ήταν μισόκατεβασμένο και από εκεί ξεπρόβαλε το βρακί της. Ο δικαστής θεώρησε την ενδυμασία της Κίμπερλι προσβλητική για τον χώρο που βρισκόταν αλλά και για τον κόσμο και έτσι βρέθηκε η ίδια στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Όταν ο δικαστής την ρώτησε για την εμφάνιση της, η ίδια είπε ότι έβγαλε τη ζώνη της για να περάσει από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και ξέχασε να την βάλει ξανά.

Όμως ο κ.Γουιντχορστ φαίνεται δεν πείστηκε και έτσι της επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης για 10 ημέρες και η ίδια κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Τώρα ίσως το ξανασκεφτεί καλύτερα αν θα φορέσει και πάλι το ίδιο παντελόνι.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!