Τράγος «ταμπουρώθηκε» σε διαμέρισμα...

Στην αστυνομία αναγκάστηκαν να καταφύγουν οι οικοδόμοι που ανακαίνιζαν ένα διαμέρισμα στο Όφενμπουργκ της Γερμανίας. Ο λόγος... μέσα στο διαμέρισμα, που είναι στον τρίτο όροφο μίας πολυκατοικίας, είχε εισβάλει ένας τράγος και δεν τους άφηνε ούτε καν να πλησιάσουν.


Αρχικά η αστυνομία διατηρούσε τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο η ιστορία των οικοδόμων ήταν αληθινή, αλλά όταν πήγε για επιτόπια αυτοψία είδε τον τράγο να έχει εγκατασταθεί – άγνωστο πως – στο διαμέρισμα και τρώει τις κουρτίνες, ένα από τα ελάχιστα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως κατάφερε το ζώο να μπει μέσα στο σπίτι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τον ιδιοκτήτη του.


Πάντως, το άτακτο ζώο
συνελήφθη με τη βοήθεια κτηνοτρόφων.

Όμως, δεν οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά σε μία γειτονική φάρμα μέχρι να καταφέρουν οι αρχές να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!