Οι Βρετανοί κοιμούνται με το αρκουδάκι τους

Αγκαλιά με το αρκουδάκι του, ακριβώς όπως όταν ήταν παιδί. Έτσι κοιμάται ένας στους τρεις ενήλικους Βρετανούς (ποσοστό μεγαλύτερο του 33%), όπως αποκαλύπτει δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 6.000 ατόμων για λογαριασμό της αλυσίδας ξενοδοχείων Travelodge.

«Μεγάλοι» στην όψη αλλά παιδιά στην καρδιά, οι ενήλικοι του Ηνωμένου (σε ποσοστό άνω του 50%) εξακολουθούν μάλιστα να διατηρούν στην κατοχή τους το κουκλάκι των παιδικών τους χρόνων το οποίο, δεδομένου ότι τα χρόνια περνούν, κοντεύει πλέον κι αυτό να? τριανταρήσει.

Χαρακτηριστικά, η μέση ηλικία ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι 27 έτη. Σε αντίθεση μάλιστα με ό,τι θα περίμενε κανείς, οι προσκολλημένοι στα παιδικά ζωάκια δεν είναι αποκλειστικά γένους θηλυκού. Κάθε άλλο μάλιστα. 

Ενδεικτικά, το 25% των ερωτηθέντων ανδρών δήλωσε πως παίρνει το αρκουδάκι του ακόμη και στην δουλειά ή σε business trips επειδή αυτό του θυμίζει το σπίτι του.

«Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός, το αρκουδάκι αποπνέει ζεστασιά και άνεση, σε βοηθάει να χαλαρώσεις όπως όταν ήσουν παιδί», εξηγεί από τη μεριά της η ψυχολόγος Κορίν Σουίτ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!