Είχε μετατρέψει τους ανιχευτές φωτιάς σε «κατάσκοπους» για να βλέπει live πορνό

Υπάρχει ένας άνθρωπος που πληρώνονταν για να... βλέπει τους πελάτες του να κάνουν σεξ. Μόνο που αυτό δεν το ήξεραν οι πελάτες. Ο λόγος για τον Τζέιμς Στράτον, έναν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων από το Πέρθ της Σκωτίας.

Ο Στράτον είχε μετατρέψει τους υποτιθέμενους ανιχνευτές φωτιάς σε κινητούς κατασκόπους, τοποθετώντας κρυφές κάμερες με σκοπό να απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές τους ανυποψίαστους πελάτες του. Έτσι έβλεπε διαρκώς live πορνό.

Μάλιστα, ο 67χρονος είχε δημιουργήσει και ειδικό δωμάτιο στο σπίτι του για προσωπικές προβολές με γιγαντοοθόνη! Ωστόσο, μια κοπέλα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού άκουγε περίεργους θορύβους στη σοφίτα, όπου και ανακάλυψε μια κάμερα και πολλά καλώδια.

Ο διεστραμμένος άνδρας αποδείχθηκε ότι είχε  στη κατοχή του 8.000 dvd με πορνογραφικό υλικό, μεταξύ άλλων και με παιδιά, είχε εγκαταστήσει ολόκληρο κύκλωμα με κρυφές κάμερες, το κέντρο των οποίων ήταν η συγκεκριμένη σοφίτα.

Μετά την σύλληψή του, αναγκάστηκε να ομολογήσει τις πράξεις του. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η σύζυγός του έπεσε από τα σύννεφα. Έτσι πάντως λύθηκε και η απορία σε δυο άνδρες που τους είχε πετάξει κλοτσηδόν από το ξενοδοχείο. Ο λόγος ήταν ότι δεν του άρεσε το... υλικό, αφού επιδίδονταν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις...

madata.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!