Αρκούδες στον Καναδά φύλαγαν χωράφια με μαριχουάνα!

Δύο Καναδοί, που καλιεργούσαν μαριχουάνα, χρησιμοποιούσαν αρκούδες για να φυλάσουν τις παράνομες καλιεργιές τους δτο Δυτικό Καναδά. Ωστόσο, τα καλό ταϊσμένα ζώα δεν εμφάνiσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα καθηκοντά τους.


Οι αστινομικοί, οι οποίοι έδρασαν, κατέστρεψαν τα δυο μεγάλα χωράφια με μαριχουάνα κοντά στη λίμνη Κριστίνα στη Βρετανική Κολομβία, όταν αντιλήφθηκαν 10 μεγάλες μαύρες αρκούδες να περιφέρονται. Αρχικά, οι αστυνομικοί ταράχθηκαν, διότι οι αρκούδες μπορεί να ήταν επικίνδυνες, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι τα ζώα ήταν πολύ ήσυχα και και ήρεμα τους παρατηρούσαν να μαζεύουν το ναρκωτικό. Ο Σερζάντ Φρεωτ Μανσβλεωτ δήλωσε: "Αρχικά, είμασταν αρκετά τρομοκρατιμένοι. Οι μαύρες αρκούδες μπορεί να ειναι επικίνδυνες και επιθετικές. Μετά από ώρα όμως, καταλάβαμε ότι τα ζώα είναι σχεδόν κουνέλια. Μας επέτρεψαν ακόμα, να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί τους.”
Δυο άτομα συνελήφθησαν για τις φυτίες μαριχουάνας. Θα δικαστούν σε μερικές εβδομάδες με τις κατηγορίες καλιέργια και διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί υποθέτουν ότι οι αρκούδες έτρωγαν σκυλοτροφή και λαχανικά, με αυτό τον τρόπο τις κρατούσαν στην περιοχή, όπου ήταν τα ναρκωτικά, τα οποία έπρεπε να "φυλάσουν". 

Ομάδα του http://www.e-protasi.com/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!