Σεξοτουρισμός για καλή υγεία με έξοδα του κράτους.

Από κονδύλι της κοινωνικής πρόνοιας στη Μ.Βρετανία, θα χρηματοδοτηθούν οι διακοπές ενός νεαρού με μαθησιακές δυσκολίες στο Αμστερνταμ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και επίσκεψη στις φημισμένες πόρνες της πόλης

Το να απολαμβάνει κάποιος τις διακοπές του και να κάνει αυτό που θα του εξασφαλίσει γαλήνη είναι θεμιτό.  Έτσι ένας  21χρονος, με μαθησιακές δυσκολίες ο οποίος δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Θα βρεθεί έστω και για λίγες μέρες στο Άμστερνταμ… όπου θα επισκεφθεί εκτός των άλλων και τις φημισμένες πόρνες της πόλης.

Αυτό δεν θα ήταν είδηση εάν η "εκπαιδευτική σεξουαλική εκδρομή" του πληρωνόταν από την τσέπη του. Κι όμως, αποτελεί κοινωνική δαπάνη που του παρέχει το βρετανικό Δημόσιο!

Το ταξίδι του νεαρού χρηματοδοτείται από μέσω ενός κονδυλίου 520 εκατομμυρίων λιρών που θεσπίστηκε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το νόμο το κάθε άτομο με ειδικές ανάγκες μπορεί ελεύθερα να επιλέξει που θα κάνει διακοπές και ποιες υπηρεσίες θα του παρασχεθούν εκεί που θα πάει.

Η κοινωνική λειτουργός η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της τονίζει ότι "Η άρνηση να του προσφέρει η υπηρεσία αυτό το είδος διασκέδασης  θα ήταν μια παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του. Τα κορίτσια στο Άμστερνταμ είναι πολύ πιο προστατευμένα  από εκείνα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο νεαρός πρέπει να έχει μια φυσιολογική σεξουαλική υγεία. Δεν μπορούσαμε να του αρνηθούμε".

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι καλές διακοπές…

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!