Του έδειξαν τα ...στήθη τους και τον έκλεψαν!!!

ενώ έβγαζε χρήματα από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης! Έναν πιπεράτο τρόπο για να ληστέψουν εφάρμοσαν δύο γυναίκες στο Παρίσι, δείχνοντας τα... κάλλη τους στον τυχερό μέσα στην ατυχία του ανυποψίαστο άνδρα που έβγαζε λεφτά από το ΑΤΜ

Οι δύο 20χρονες γυναίκες πλησίασαν το θύμα τους την ώρα που πληκτρολογούσε το pin του για να τραβήξει λεφτά από το μηχάνημα. 

Τότε η μία μπήκε μπροστά του και σήκωσε τη μπλούζα της, με την άλλη να εκμεταλλεύεται το σάστισμα του και να τραβά 300 ευρώ από τον λογαριασμό του! 

Όταν συνήλθε από τη θέα, ο άνδρας συνειδητοποίησε ότι μόλις είχε χάσει τα τελευταία του ευρώ, ενώ οι δύο γυναίκες είχαν ήδη εξαφανιστεί! 

Το περιστατικό κατεγράφη από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας, όμως οι γυναίκες δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα. 

“Καλό είναι όταν βρισκόμαστε στο ΑΤΜ να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να μην αφήνουμε κανέναν να μας αποσπά την προσοχή” συμβούλευσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!