Βρήκε στη σούπα που παρήγγειλε προφυλακτικό

Πόσοι από εμάς έχουμε βρει ξένο αντικείμενο (από τρίχα μέχρι έντομο) στο φαγητό μας και έχουμε αηδιάσει; Πως αλήθεια θα αντιδρούσατε αν ανακαλύπτατε ένα σκληρό κομμάτι καουτσούκ το οποίο αποδεικνυόταν ότι ήταν προφυλακτικό;

Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα ένιωσε ο Ζνέντεκ Φίλιπ Χάντουσεκ όταν βρήκε το ξένο αντικείμενο στη σούπα που παρήγγειλε σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων της Αμερικής αλλά μπορούμε να φανταστούμε την έκφραση του όταν ανακάλυπτε πως αυτό το περίεργο αντικείμενο μέσα στη σούπα του δεν ήταν κομμάτι τυρί όπως στην αρχή τον ξεγέλασε το μάτι του αλλά χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!

Τι κι αν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου προσπάθησαν να τον πείσουν ότι αυτό ήταν απλά ένα κομμάτι από γάντι της κουζίνας; Ο καχύποπτος κ. Χάντουσεκ πήγε το προφυλακτικό σε εργαστήριο όπου όχι μόνο επιβεβαιώθηκε ότι ήταν όντως προφυλακτικό αλλα εντοπίστηκε και ανθρώπινο DNA!

Το εστιατόριο, πεπεισμένο ότι δε μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο στην επιχείρηση έλεγξε το DNA των υπαλλήλων και βρήκε ότι δεν ταίριαζε με αυτό που βρέθηκε στο προφυλακτικό. Ο κ. Χάντουσεκ, όμως, επέμενε και προχώρησε σε αγωγή κατά του εστιατορίου ζητώντας χρηματική αποζημίωση.


Κάποιοι, έσπευσαν να συνδέσουν το συμβάν με τα… 300.000 ευρώ που χρωστάει ο ίδιος στην εφορία. Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε «θεωρία συνομωσίας» και ζητά αποζημίωση και… δημόσια συγνώμη!

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!