Τα γυμνά επιδόματα

Μια σέξι ξανθιά λάμβανε επιδόματα λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα θησαύριζε σαν στριπτιζέζ. Σύμφωνα με το News247 η 29χρονη Κάρι Ανν Νάιτ είχε μαζέψει πάνω από 10.000 λίρες από τα επιδόματα, λόγω του ότι "υπέφερε" από κατάθλιψη και δεν μπορούσε να εργαστεί.

Η 29χρονη καλλονή αρχικά εργαζόταν σε ένα φούρνο μέχρι που το 2006 το επάγγελμα άρχισε να περνά κρίση και Κάρι έχασε τη θέση της. Έτσι, έπαιρνε διάφορα επιδόματα που παρέχει το βρετανικό κράτους στους άνεργους, μέχρι που το 2007 ξεκίνησε να εργάζεται σαν εξωτική χορεύτρια-στριπτιζέζ.

Φυσικά ξέχασε να ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες για το μεροκάματό της (ίσως επειδή δούλευε νύχτα), οπότε συνέχισε να λαμβάνει και τα επιδόματα.

Ένα χρόνο αφού άρχισε τη νέα της καριέρα, ένας οξυδερκής και παρατηρητικός δημόσιος υπάλληλος αρμόδιος για τον έλεγχο των επιδομάτων αναγνώρισε το όνομά της σε μια σχετική υπόθεση, όπως είπε αν και μάλλον είχε επισκεφτεί πολλάκις το κλαμπ που χόρευε και ντράπηκε να το παραδεχτεί.  Η Νάιτ παραδέχτηκε ότι έπαιρνε χωρίς ενδοιασμό τα επιδόματα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 535 λιρών. Μάλιστα, όπως η ίδια είπε έχει επιστρέψει 1,608 λίρες, ενώ δήλωσε πως νόμιζε ότι μπορούσε να παίρνει τα επιδόματα με 16 ώρες δουλειάς τη βδομάδα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν εργάζεται πια ως στριπτιζέζ και έχει μετακομίσει προχωρώντας στη ζωή της..
Ελπίζουμε στη νέα της γειτονιά να μη κάνει το ίδιο... όσον αφορά με τα επιδόματα.

Πάντως αν ήταν στην Ελλάδα θα έπαιρνε τα χρήματα για τουλάχιστον 20 χρόνια. Ποιος δημόσιος υπάλληλος θα την ανακάλυπτε και αν το έκανε ποιος θα κατήγγειλε τέτοιο πλάσμα;     

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!